Ubicació

Som al Camí de la Riera, s/n de Santa Susanna (Barcelona). El nostre centre eqüestre es troba a 3 km del nucli urbà de la població i a 4 km de la zona turística del municipi. 

Com arribar-hi

Si disposeu de vehicle...

  • A la carretera N-2, a l'altura de Santa Susanna, trobareu una rotonda amb una benzinera i un restaurant McDonald’s. Agafeu la sortida en direcció a la muntanya i seguiu els cartells amb la indicació “Activitats a la natura”. 

  • Podeu deixar el vostre vehicle (cotxe, autobús, moto, bicicleta, etc.) a l’aparcament gratuït que hi ha davant del nostre centre. 

Si no disposeu de vehicle...

  • Oferim un servei de transport gratuït a les poblacions de Santa Susanna, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Calella. Us vindrem a recollir en cotxe al lloc i a l’hora que prèviament hagueu acordat amb nosaltres. 

  • Si veniu d’altres poblacions, podeu agafar la línia R1 de Rodalies de Catalunya fins a l’estació de Santa Susanna. Quan hi arribeu, us vindrem a recollir en cotxe. La línia R1 connecta Santa Susanna amb diverses poblacions del Maresme i la ciutat de Barcelona. La freqüència de pas dels trens és de mitja hora.